Plébánia nap

Categories: Mi történt a plébánián

Jól sikerült a plébániai önkéntes munkatársak őszi egynapos találkozója. Ft. Hársfalvi Ottó plébános meghívását 11 plébániai kiscsoport (bibliakör, hitmélyítő csoport, Házas hétvégés közösség, Ifjúsági csoport, Jézus Szíve családjai, Kármelita csoport, a kórus, Mária Légió, Neokatekumenátus közösség, imacsoport, Árpádházi Szt. Erzsébet Nõszövetség és az egyháztanács) összesen 54 tagja fogadta el. A rendezvény helyszíne Pirosberekben a plébánia lankája volt.
Tiz órakor kezdődött a gyönyörű őszi napsütésben a szabadtéri mise, melyet a fiatalok ötletes, vidám előadása és közös énekei követtek. Frissítő szünet után a résztvevők két csoportra bomlottak. Külön a nők és külön a férfiak megosztották egymással a plébániaközösséggel kapcsolatos örömeiket, fájdalmaikat és javaslataikat. Sok jó ötlet elhangzott, hiteles őszinte légkörben.
Finom ebéd után a nap második felében a résztvevők közösen kezdték tervezni a 2015 április 25-re tervezett plébánia napot. A tapasztalatok egybefésülése után a visszajelzések és az arcokon látszódó békesség és öröm kifejezték és megmutatták, hogy jó együtt, jó volt együtt.