Március 8

Categories: Hírdetések

-Kedden este fél 7-től, a szentmise után, Biblia-órát tartunk a Plébánián. Témája: hogyan szereti Isten az embert.

– A szentatya megválasztásának évfordulója alkalmából közös elmélkedést tartunk, március 13-án, pénteken, az esti szentmise után, melyre mindenkit szeretettel várunk. Ferenc pápa megnyilatkozásaiban őszintén beszél arról, mit jelent számára a szolgálat, milyen egyházra vágyik, hogyan képzeli el az evangelizációt – milyen úton szeretne bennünket vezetni. Példaképétől, Assisi Szent Ferenctől pedig a testvérek egyszerű életformájáról, egymáshoz való viszonyáról hallunk tanítást. A szövegfelolvasások között kivetített képeket láthatunk Ferenc pápa életéből.

-Szombat újabb előadásra kerül sor a Keresztény Agora keretében. Ft. Dr. Jitianu Liviu a Babes-Bolyai Tudományegyetem Római Katolikus Teológiai Kar docensének az előadását hallgathatjuk meg Angyalok és démonok címmel. Az előadás d.e. 11 órától kezdődik a plébániai emeleti hittantermében.

– Aki szeretne adakozni a Szentsír díszítésére megteheti a sekrestyében vagy a plébánia irodájában.

-Fel lehet ajánlani a fizetési adó után járó 2%-ot a plébánia javára. Ki kell tölteni a Adó- és Pénzügyi Hivatal 230-as nyomtatványát a felajánló személy és a plébánia adataival. A plébánia adatai: Parohia Romano Catolica Catedrala, Cod Fiscal: 4038580, Cod IBAN: RO60BRMA0310034793800000.